mandag 20. oktober 2008

MIN ALLER FØRSTE LEVIS....Restene av min aller første Levis- bukse (kjøpt i 92) har ligget i stoffkista mi lenge og ventet på å bli brukt...

En kreativ dag laget jeg denne bagen puslet sammen av de restene som fortsatt hang sammen. Jeg måtte spe på med en annen dongeribukse i 29x32, noe ingen av oss passer lenger. Jeg ble spesielt fornøyd med hankene, som jeg laget av linningene i buksene jeg sydde av.

Bagen har et noe fillete preg, men det er planlagt at det skal være sånn :)

JULEKJOLE


Denne kjolen sydde jeg til minstejenta i fjor. Jeg brukte rester av brudekjolen jeg sydde til meg selv for ti år siden, også hadde vi noen røde rester av møbelstoff som jeg brukte. 

Sønnen min på 6 år var med og tenkte ut hvordan den skulle se ut, og jeg brukte en kjole vi hadde fra før for å beregne størrelsen. Det var gøy å endelig få brukt brudekjole-stoff-restene til noe..

Bukse med snurrerDenne buksa sydde jeg til minstejenta av en av mine gamle bukser. Da jeg kjøpte den, falt jeg helt for mønsteret med snurrer og har brukt buksa kjempemasse, men  buksa fikk dessverre hull på knærne etterhvert. Jeg klippet vekk det som var utslitt og brukte restene til barnebukse. Jeg laget mønster av en av buksene hun hadde fra før.

I livet har jeg brukt strikk-linning fra ei av mine avlagte treningsbukser. Denne treningsbuksa hadde også et A-merke som jeg klippet av og sydde på den nye buksa.

Både jenta mi og jeg var veldig fornøyd med resultatet!